Protectia datelor

NOTĂ DE INFORMARE

 

Asociaţia Manageri în Dialog prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin completarea formularelor de inscriere la cursurile si evenimentele asociatiei  în scopul de  a vă oferi acces la serviciile oferite prin Internet si la serviciile de formare profesionala acreditate. Asociaţia Manageri în Dialog a fost înscrisă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal sub nr. 22054.

 Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor de pe acest site sunt destinate exclusiv utilizării de către organizaţia noastră pentru a vă oferi acces la serviciile oferite Asociatia Manageri in Dialog. Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor nu vor fi transmite (prin vânzare sau închiriere) către terţe părţi.

 Pe viitor, datele Dvs. de contact ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră curentă.

 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor Dvs. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu un e-mail la adresa office@amid.org.ro.  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

  

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

 

 Prin completarea formularelor downloadate de pe acest site si transmiterea lor catre Asociatia Manageri in Dialog prin orice mijloc,  declaraţi că sunteţi de acord cu colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor personale furnizate prin formularele de pe acest site în scopul de a vă permite ulterior accesul la serviciile prin Internet si serviciile de formare profesionala ale Asociatiei Manageri in Dialog, în conformitate cu dispoziţiile legale stabilite prin Legea nr. 677/2001 care prevede protejarea datelor cu caracter personal.

Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam