2009

Evenimente importante şi proiecte:

aprilie 2009 – SCHIMBAREA GENERAŢIILOR

În cadrul asociaţiei, au loc câteva schimbări pivind componenţa sa, fiind cooptaţi peste 15 noi membri ai organizaţiei, câţiva fondatori renunţând la statutul de membru.

mai 2009 – APARIŢIA NR. 8 AL REVISTEI MANAGE THIS

Apare numărul 8 al revistei Manage This (în format e-paper), ediţie în care redacţia revistei aduce la cunoştinţa publicului o serie de nereguli constatate de-a lungul timpului în procesul de reprezentare a studenţilor Academiei de Studii Economice.

Momentul marchează schimbarea direcţiei de acţiune a Asociaţiei Manageri în Dialog, aceasta devenind din asociaţia studenţilor Facultăţii de Management, asociaţia absolvenţilor facultăţilor de management din Bucureşti.

octombrie 2009 – TIPĂRIREA ÎN 11.000 EXEMPLARE A PUBLICAŢIEI “STUDENT NEWS

Este editată şi distribuită în 11.000 exemplare publicaţia Student News. Este lansat şi portalul studenţesc www.studnews.ro.

Proiectul a fost finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin intermediul Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.

noiembrie 2009 – CHEIA CĂTRE FONDURILE EUROPENE

“Cheia către fondurile europene” a fost un proiect regional, prin intermediul căruia peste 250 de studenţi din regiunea Bucureşti-Ilfov, au fost instruiţi în domeniul accesării fondurilor europene.

Proiectul marchează o nouă direcţie de dezvoltare a organizaţiei şi anume organizator al unor sesiuni de formare pentru tinerii şi studenţii din ţară.


Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam