Membri cooptati

EPURE CRISTINA – membru echipa “Proiecte de tineret”

Este dublu licentiata in economie, specializarea Management (dobandita in 2008) si specializarea Finante-Banci (dobandita in 2009). In iunie 2010,  a absolvit masterul de aprofundare in Management (ASE).

A devenit membru al asociatiei din mai 2007, implicandu-se atat in redactia Manage This, cat si in activitatile de scriere a proiectelor de tineret.

FEDIUC ALEXANDRU – Art Director

Este student in anul III la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In prezent, beneficiaza de o bursa Erasmus, la o universitate din Polonia. Este persoana care coordoneaza activitatea de creatie grafica a ziarului bilunar Student News si a materialelor promotionale ale organizatiei.

Fiind pasionat de informatica este cel care rezolva toate problemele tehnice ale organizatiei.

E-mail: alex.fediuc[at]amid.org.ro

FLORIN TUDOR – Webmaster

Este student in anul III la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In prezent, beneficiaza de o bursa Erasmus la Universitatea din Porto.

Este membru al organizatiei din aprilie 2009 si este unul dintre responsabilii cu site-urile organizatiei. Portalul de stiri Student News este creatia sa.

E-mail: florin.tudor[at]amid.org.ro

http://www.linkedin.com/in/florintudor

PATULEA LUCIAN – Corespondent Student News (Olanda)

Este licentiat in economie, specializarea Administrarea Afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In prezent, isi continua studiile urmand un master cu specializarea Management Financiar International la Universitatea din Groningen, Olanda.

Este membru al Asociatiei Manageri in Dialog din octombrie 2008, fiind activ in cadrul redactiilor Manage This si Student News.

MANITIU SINZIANA – Corespondent Student News (Danemarca)

Licentiata in economie in anul 2008, specializarea Management Economic in cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti. In prezent, isi continua studiile, cu o bursa acordata de statul danez in cadrul unui program de master in Consultanta Economica Internationala, la Universitatea Aarhus School of Business din Danemarca.

In perioada dintre studii si-a condus si consolidat propria firma, in sectorul de importuri, axandu-se pe colaborari cu companii din Germania in domeniul stalpilor de iluminat din otel zincat. Voluntariatul in scopuri sociale ocupa un loc important, fiind membra activa a organizatiei Lions Campus.

De-a lungul timpului, in organizatie a condus departamentul Business al revistei Manage This, iar anul acesta va fi corespondentul din Danemarca al ziarului Student News.

POPA VALERIA – responsabil parteneriat Asociatia ASAGRI

Este studenta in anul III la Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE, Bucuresti). Pentru anul universitar 2009-2010 a fost inscrisa la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, specializarea Economie (bursa Erasmus).

In prezent, este responsabila in cadrul organizatiei de parteneriatul cu Asociatia ASAGRI.

RUSE ANA–MARIA – Membru echipa “Proiecte de tineret”

Este licentiata in stiinte economice, specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, ASE Bucuresti. Isi continua studiile urmand masterul de aprofundare Managementul Proiectelor (ASE).

Este membra a Asociatiei Manageri in Dialog din decembrie 2009 si urmareste sa se implice, in special, in activitati de scriere a proiectelor pentru organizatiile de tineret.

RALUCA GEORGIANA SIMIONOIU – Membru echipa “Proiecte de tineret”

Este licenţiată în ştiinţe economice, specializarea Informatică Economică din cadrul Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, ASE Bucureşti. În prezent, îşi continuă studiile la ASE urmând masterul de aprofundare Managementul proiectelor.

A fost membru organizator al unui important proiect cultural internaţional, iar în decembrie 2009 s-a alăturat Asociaţiei Manageri în Dialog pentru a se implica în scrierea şi implementarea proiectelor pentru tineret.

Este trainer autorizat CNFPA.

BALAN IOANA – Membru echipa “Proiecte de tineret”

Este licentiata in stiinte economice, specializarea Management Economic in cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti. In prezent, isi continua studiile urmand masterul de aprofundare Managementul proiectelor al aceleasi institutii de invatamant.

Are experienta in formare si training, fiind trainer acreditat CNFPA si urmand cursurile de pregatire pedagogica din cadrul ASE.

MIRICA ANDREEA – membru echipa “Proiecte de tineret”

Este studenta in anul III la Academia de Studii Economice Bucuresti, specializarea Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. In acelasi timp urmeaza cursurile Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, intrucat isi doreste o cariera in invatamantul universitar, dar si o afacere de succes.

Asociatia Manageri In Dialog reprezinta pentru ea o oportunitate de educatie non-formala, dar si sansa de a cunoaste mai bine mediul de afaceri.

Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam