Consiliul Director

Conform noului statut al Asociatiei Manageri in Dialog, Consiliul Director este format dintr-un Presedinte, un Prim-Vicepresedinte, doi Vicepresedinti si un Director Executiv.

Componenta nominala a Consiliului Director 2010-2015:COROBANA ADRIAN – Presedinte Este unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei Manageri in Dialog. Este dublu licentiat in stiinte economice, specializarile Management (dobandita in 2008) si Finante-Banci (dobandita in 2009), in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In iunie 2010, a absolvit masterul de aprofundare “Geopolitica si Relatii Economice Internationale”. In prezent, este student in anul II la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.Este implicat in activitati de scriere si implementare de proiecte finantate din fonduri europene. De-a lungul timpului, a facut parte din echipele care au scris cererile de finantare pentru proiectele strategice RURAL-Antreprenor si Intreprinzatori in Turism. A lucrat la implementarea proiectelor Rural-Manager si RURAL-Antreprenor, proiecte strategice finantate de POSDRU prin FSE si implementate  de catre Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri.In studentie, a facut parte din organismele de conducere a Academiei de Studii Economice (Consiliul Facultatii de Management, Senatul Universitar al ASE).E-mail: adrian[at]corobana.ro
Web-site: www.corobana.ro
Telefon: 0749 117 486
BARBU ANCA – Prim-Vicepresedinte

Este licentiata in Economie, specializarea Management, in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In prezent, isi continua studiile in cadrul masterului de aprofundare Managementul proiectelor (ASE Bucuresti).

Este membra a asociatiei din septembrie 2008, devenind in numai un an directorul executiv al organizatiei si redactor – sef adjunct al publicatiilor asociatiei.

Este implicata in activitatea de scriere de proiecte pentru organizatiile de tineret si din februarie 2009. In prezent, lucreaza la o mare companie din Romania.

Email: anca.barbu[at]amid.org.ro

MORARU LAURA – Vicepresedinte

Este licentiata in economie, specializarea Management in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In iunie 2010, a absolvit masterul de aprofundare Managementul proiectelor (ASE).

S-a remarcat inca de la infiintarea asociatiei ca un membru marcant al acesteia, ocupand functia de Secretar General fondator pana in 2008, fiind apoi aleasa de catre Adunarea Generala a asociatiei in functia de Vicepresedinte.

Are experienta in formare si training, fiind trainer acreditat CNFPA si urmand cursurile de pregatire pedagogica din cadrul ASE. In prezent, lucreaza in departamentul de Accounts Payable al unei mari companii din industria petroliera.

E-mail: laura.enaceanu[at]amid.org.ro

VLADA GEORGE – Vicepresedinte

Este licentiat in Matematica, specializarea Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti. In iunie 2010, a absolvit  masterul complementar e-business. Este unul dintre membrii fondatori ai asociatiei, experienta sa vasta in realizarea de web-site-uri, aplicatii on-line, bloguri, etc; fiind de mare folos organizatiei.

In prezent, este implicat in activitati de programare web, colaborand cu prestigioase agentii de publicitate si magazine online.

E-mail: george.vlada[at]gmail.com

Web-site: www.georgevlada.ro

COSTINA LOREDANA – Director Executiv

A absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi masteratul în Managementul Proiectelor din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Este membru al asociaţiei din anul 2009 si în prezent coordonează activităţile operaţionale şi de promovare a proiectelor asociaţiei. De-a lungul anilor a participat la scrierea cererilor de finanţare şi implementarea a peste 10 proiecte pentru organizaţii de tineret şi a lucrat într-un proiect finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Este trainer acreditat CNFPA şi din ianuarie 2012 este membru al Project Management Institute.

E-mail: loredana.costina[at]gmail.com
Tel: 0755 024 599

Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam