FNTM


FNTM a fost înfiinţată în 1997 de către un grup de absolvenţi ai Masterului în Management şi a fost sprijinită de către Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Centrul de Management şi Transfer Tehnologic (CEMATT) şi Asociaţia Managerilor Consultanţi din România (AMCOR).

Fundatia detine in tara o retea de peste 500 membri, iar interesele sale sunt reprezentate in multe judete de catre diferite persoane sau organizatii si in special prin birourile sale regionale. Cea mai mare parte a membrilor detin o cariera in sectorul managerial privat, iar membrii fondatori ai fundatiei au deţinut pozitii in Guvernul Romaniei.

Obiective:

Obiectivul strategic al FNTM este dezvoltarea  culturii manageriale romanesti catre standardele capitaliste raportate la principiile economiei libere de piată si spiritului valorilor Uniunii Europene. Obiectivele sale sunt:
•    sprijinirea si catalizarea energiilor catre schimbarea mediului de afaceri romanesc;

•    luarea unei pozitii ferme pentru imbunatatirea continua a managementului companiilor private si de stat;

•    concentrarea eforturilor spre adoptarea unui management profesional orientat catre standardele Uniunii Europene;

•    promovarea parteneriatelor si relatiilor economice internationale.

In prezent, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri implementeaza proiectul RURAL-Antreprenor, finantat din fonduri structurale europene, al carui obiectiv general este dezvoltarea cunostintelor, abilitatilor si comportamentului antreprenorial şi managerial modern pentru mici sau viitori întreprinzători, în special tineri, din mediul rural care pot genera dezvoltare locală şi oportunităţi de ocupare prin dezvoltarea propriilor afaceri din regiunile Nord-Vest, Vest, Sud-Vest, Sud-Muntenia si Bucuresti-Ilfov.

In perioada ianuarie 2009 – aprilie 2010, FNTM a implementat proiectul strategic Rural-Manager, complementar proiectului RURAL-Antreprenor.

Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam