Academia CREDIS

Academia CREDIS

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa si a doua la nivel mondial.

In urma experientei de 11 ani pe piata din Romania, Academia Credis se mandreste cu un numar de peste 6000 de cursanti instruiti.

“Best Local Academy of the year” in 2007, “Extraordinary Contributions” pentru dezvoltarea programelor Cisco in Romania si “Premiul de Excelenta” pentru intreaga sa activitate dedicata acestui domeniu sunt cateva din distinctiile care dau valoare activitatii prestate de Academia Credis.

Incepand din luna octombrie a anului 2009, Academia Credis a devenit primul centru de training Cisco Entrepreneur Institute din Romania.

Cisco Entrepreneur Institute pune accent pe stimularea si promovarea antreprenoriatului in intreaga lume. Prin intermediul acestui program, Cisco urmareste evidentierea importantei antreprenoriatului in vederea realizarii prosperitatii economice, cat si sociale.

Programul Cisco Entrepreneur Institute cuprinde opt module distincte prin care notiunea de antreprenoriat este prezentata si aplicata in diverese ipostaze. Starting a Business, iExec Entreprise Essentials si Growing a Business, sunt modulele de baza ale programului, in timp ce Entrepreneurial Mindset, Smart Technology for a Smarter Business, Computer Literacy, Career Essentials si 5 Minute Articles reprezinta modulele aditionale.

Pentru mai multe informatii despre Cisco Entrpreneur Institute vizitati: www.antreprenor.credis.ro
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam