Curs Competenţe Antreprenoriale acreditat

 

Locuri disponibile pentru sesiunea 23 martie – 13 aprilie 2013: 1

Pe lângă o idee bună, inspiraţie, putere de muncă şi o atitudine pozitivă, un antreprenor de succes are nevoie şi de o pregătire teoretică și practică riguroasă. De aceea, vă invităm la un curs practic în cadrul căruia veţi afla informaţii valoroase pentru a începe dezvoltarea propriei afaceri.  Cursul “Competenţe Antreprenoriale” este un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Inovării şi Tineretului.

ÎN PLUS, pe lângă cursul acreditat , vă oferim oportunitatea unică de a beneficia şi de un PROGRAM E-LEARNING DE EDUCAŢIE MANAGERIALĂ, timp de 6 luni, fără costuri suplimentare, în cuantumul taxei de participare la cursul acreditat de Competenţe Antreprenoriale.

Programul e-Learning de Educaţie Managerială se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce conține o platformă de e-Learning, consultanţă şi networking şi o platformă e-Business de promovare a produselor şi serviciilor cursanţilor.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Programul de Educație Managerială vă oferă instrumentele pentru implementarea proiectelor şi dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs:

 • Plan de afacere
 • Management Financiar
 • Management strategic
 • Management de proiect
 • Iniţiere IT pentru afaceri.

Platformele și cursul au fost dezvoltate de Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) împreună cu partenerii: Bfz gGmbH Germania (www.bfz.de), SIVECO România (www.siveco.ro) şi Asociaţia Euro<26 (www.euro26.ro), în cadrul unui proiect european.

Modulele sunt structurate în cadrul a 11 pachete de curs, cuprinzând exemple practice şi studii de caz, precum şi teste online, cursanţii având posibilitatea de a interacţiona prin intermediul forumului cu trainerii din cadrul programului.

Instruirea prin e-Learning oferă o gamă largă de beneficii, printre care:

•             Utilizarea unor cursuri dinamice şi intuitive, având posibilitatea autoevaluării permanente;

•             Comoditatea şi ușurința în învăţare, cu posibilitatea personalizării învăţării;

•             Studiul în ritmul propriu al cursantului, fără instructor permanent, reduce stresul cu peste 50%;

•             Accesarea cursului oricând şi de oriunde, prin intermediul Internetului.

În vederea absolvirii Programului E-learning de Educație Managerială (absolvirea programului de educaţie managerială este diferită de absolvirea cursului de Manager de Proiect acreditat CNFPA), cursanţii vor promova testele online, aferente celor 5 discipline şi vor realiza un proiect aplicativ în iniţierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul are 24 de ore şi este bazat pe aplicaţii practice şi studii de caz, iar la finalul acestuia fiecare participant va întocmi un plan de afacere.

Temele cuprinse în cadrul cursului:

 • Întocmirea planului de afacere
 • Analiza mediului în care vă veți desfășura afacerea
 • Găsirea celor mai bune surse de finanțare pentru afacerea planificată
 • Stabilirea strategiei de marketing, comunicare şi vânzări
 • Crearea eficientă a unei echipe performante
 • Tehnici de conducere, motivare şi negociere

CERTIFICARE

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia veţi primi un Certificat recunoscut la nivel european. Examenul va fi susţinut în prezenţa unei comisii ANC (fostul CNFPA) şi va avea două părţi: o parte teoretică şi una practică, în care veţi prezenta planul de afacere pe care îl veţi redacta de-a lungul cursului.

Condiţii pentru obţinerea certificării:

Acte necesare pentru certificare (vor fi aduse în prima zi de curs):

 • Copie CI
 • Copie diploma de bacalaureat
 • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

TAXA DE PARTICIPARE: 500 LEI

Nu se percepe TVA, Asociaţia Manageri în Dialog nefiind plătitor de TVA.

Taxa poate fi plătită în 4 rate:  150 lei la înscriere, pentru a vă rezerva locul, 100 lei cel târziu cu 7 zile înainte de începerea cursului, 100 lei în prima zi de curs şi 150 lei până în ziua examenului.

Taxa de participare include :

 • livrarea cursului
 • suportul de curs
 • taxa de examinare
 • certificatul de absolvire acreditat ANC (CNFPA)
 • pauzele de cafea

BONUS:  În taxa de participare de 500 lei este inclusă şi urmarea şi absolvirea Programului e-Learning de Educaţie Managerială.

REDUCERE PENTRU STUDENȚI ȘI MASTERANZI:

Studenții și masteranzii beneficiază de o reducere de 25% din cuantumul taxei de participare.

Astfel, taxa pentru studenți și masteranzi este de 375 lei și poate fi plătită în 3 rate: 150 lei la înscriere, pentru a vă rezerva locul, 100 lei cel târziu cu 7 zile înainte de începerea cursului, 125 lei în prima zi de curs.

Pentru a beneficia de această reducere, studenții și masteranzii vor trebui să prezinte și o adeverință de student/masterand în prima zi a cursului.

CUM VĂ ÎNSCRIEŢI

Primul pas constă în completarea formularului de aici: Formular inscriere curs_Asociatia Manageri in Dialog  şi trimiterea lui pe adresa office@amid.org.ro. Vă rugăm să precizaţi la subiect “Competențe Antreprenoriale”.

Vă vom contacta pentru a vă trimite prin e-mail factura proforma, pe care o puteţi plăti în 4 rate sau în 3 rate (dacă beneficiați de reducerea pentru studenți). 

Locurile sunt limitate la max. 8 participanţi, iar rezervarea locului se face în ordinea plăţii avansului (150 LEI din taxa cursului).

Factura fiscală în original este de regulă înmânată în prima zi a cursului sau, la cererea dumneavoastră, vă va fi expediată prin poştă sau curier.

DATA ŞI LOCAŢIA

Cursul va avea loc în perioada 23 martie – 13 aprilie 2013, în fiecare weekend, în următoarele zile de sâmbătă şi duminică:

 23 şi 24 martie 2013, între orele 16.00 – 20.00

30 şi 31 martie 2013, între orele 16.00 – 20.00

6 și 7 aprilie 2013, între orele 16.00 – 20.00

EXAMENUL va avea loc sâmbătă, 13 aprilie 2013.

Cursurile se vor desfăşura în Bucureşti, Str. Cristofor Columb, vis-a-vis de Parcul Grădina Icoanei, sector 2, Bucureşti.

TRAINER

Adrian Corobană – Preşedinte Asociaţia Manageri în Dialog

Adrian Corobană este Președintele Asociației Manageri în Dialog, organizație pe care a înființat-o în studenție și fondatorul Asociației ASAGRI. Este implicat în activităţi de scriere şi implementare de proiecte finanţate din fonduri europene și  a făcut parte din echipele care au scris cererile de finanţare pentru proiectele strategice RURAL-Antreprenor şi Întreprinzători în Turism. A lucrat la implementarea proiectelor Rural-Manager şi RURAL-Antreprenor, proiecte strategice finanţate de POSDRU prin FSE şi implementate de către Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, dedicate tinerilor antreprenori din mediul rural.

De-a lungul anilor, a implementat în calitate de Manager de Proiect peste zece proiecte finanţate de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, prin intermediul cărora a reuşit să instruiască peste 500 de tineri în domeniul finanţărilor europene nerambursabile.

Este Formator acreditat CNFPA, iar cursurile sale se desfăşoară într-un cadru relaxat şi informal, fiind încărcate de exemple practice din experienţa de peste 4 ani în implementarea de proiecte.

Este dublu licenţiat în ştiinţe economice, specializarea Management şi specializarea Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a absolvit un master în Geopolitică şi Relaţii Economice Internaţionale.

CONTACT

Pentru orice informaţii suplimentare legate de curs, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@amid.org.ro sau la numărul de telefon: 0755 024 599 – Loredana Costina, Director Executiv Asociaţia Manageri în Dialog.

Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam