DESPRE NOI

Asociaţia Manageri în Dialog este o organizaţie neguvernamentală constituită în anul 2007. Scopul său principal este promovarea culturii antreprenoriale în rândul tinerilor din România şi dezvoltarea abilităţilor manageriale prin conferinţe, evenimente de networking şi cursuri de formare profesională.

În ultimii trei ani am reusit să instruim gratuit un număr de peste 500 de tineri din Bucureşti, Ploieşti, Brăila şi Satu-Mare în domeniul accesării fondurilor europene şi al înfiinţării şi dezvoltării unei organizaţii neguvernamentale, prin proiectele “Cheia către fondurile europene” , “Accesează fondurile europene!” şi “Implică-te în viaţa comunităţii! Înfiinţează şi dezvoltă o organizaţie de tineret!”.

Asociaţia Manageri în Dialog este totodată furnizor autorizat de programe de formare profesională continuă. Cursurile pe care le oferim se adresează tinerilor voluntari sau angajaţi în organizaţii neguvernamentale, studenţilor interesaţi de dezvoltarea lor personală şi profesională, tinerilor profesionişti, precum şi oricărei persoane care doreşte să demareze un proiect propriu, să îşi înfiinţeze propria organizaţie sau afacere sau să acceseze finanţări nerambursabile.

Puteţi vedea prin click mai jos:

Proiectele noastre                   Cursurile pe care le organizăm                  Resurse utile

Cum ne contactaţi

Ne găsiţi şi pe Facebook, Twitter, LinkedIn.

Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam