Workshop-ul “ANALIZA UNUI START-UP: ÎNCEPEM?”

Avem plăcerea de a vă invita la  workshop-ul “ANALIZA UNUI START-UP: ÎNCEPEM?” organizat de ACRAFE  în data de 19.10.2012  la locatia din Theodor Aman, nr 31, sect 1, Bucureşti.

Workshop-ul este menit să ofere o perspectivă inedită asupra procesului de decizie privind începerea unei afaceri noi. Participanţii vor beneficia atât de informaţii practice, bazate pe experienţa în domeniul antreprenoriatului, cât şi de un soft inedit cu ajutorul căruia vor putea realiza foarte rapid toate analizele financiare legate de pornirea unei afaceri.
ACRAFE urmareşte ca acest workshop să constituie o bază de pornire pentru cei ce vizează o carieră în domeniul consultanţei, dar şi pentru persoanele ce doresc să-şi pornească o afacere,  oferind o alternativă la informaţiile clasice, “din cărţi”. De asemenea, cu ajutorul soft-ului de analiză şi planificare financiară The Plan, oferit de Interactive Business Tools S.R.L., pe care participanţii îl vor primi GRATUIT, aceştia vor putea analiza rapid orice idee de afacere, fie că este una proprie, fie că este a unui client.
Astfel, beneficiarii workshop-ului pot fi:
  • antreprenorii şi persoanele ce doresc să pornească o afacere.
  • studenţii sau absolvenţii de studii superioare economice ce doresc sa urmeze o carieră în domeniul consultanţei financiare şi de afaceri.
  • analiştii din domeniul bancar ce doresc o mai bună înţelegere a modului de elaborare a planurilor de afaceri.
  • consultanţii din domeniul accesării fondurilor europene ce vizează o reprofilare sau o specializare complementară acestui domeniu.
Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina workshop-ului .
Tagged with: , , ,
Posted in Evenimente
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam