Te așteptăm la BUZZ!Camp!

BUZZ!Camp și-a desfășurat deja forțele în Timșoara, iar astăzi se vor întâlni cu tinerii din Iași. Pentru București au foarte multe surprize așa că înscrie-te și ai șansa să fii printre cei 300 de participanți la eveniment și să ai acces la informațiile care îți pot schimba viața!

Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din București, vei avea ocazia să interacționezi cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top.

Indiferent de domeniul în care studiezi, locul tău este la BUZZ!Camp. Pentru pasionații de IT și tehnologie recomandăm workshop-ul Raiffeisen Bank care caută tineri pasionați de calculatoare. De asemenea, cunoscătorilor de Java, Java Script și C++ le-au pregătit fotolii de consiliere unde partenerii de la APT îi așteaptă cu job-uri în domeniu.

Dacă visezi la o carieră într-o multinațională, ai de unde alege: Accenture, Genpact, HP, Wrigley, P&G sau PwC așteaptă să te cunoască și de ce nu, să te coopteze în echipa lor. Ursus Breweries așteaptă la workshop studenți la management și marketing, iar Carpatcement vrea să regăsească printre înscriși studenți la automatică, mecanică sau geologie.

BUZZ!Camp te premiază cu o tabletă Prestigio MultiPad7. Convinge-ți 5 prieteni să vin la eveniment și trimite lista cu numele lor la adresa mailto:buzzcampevent@gmail.com. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site și să participați la BUZZ!Camp în săptămâna 15-19 aprilie.

Eveniment realizat în parteneriat cu: BRD, Genpact, Wrigley, Raiffeisen Bank, PricewaterhouseCooper, P&G, APT Group, Ursus Breweries, Accenture, HP, CCC, Stefanini, Carpatcement,  Mercedes-Benz, Staropramen, Dwyn, Avon.

Și cu sprijinul partenerilor media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile și Nopți, Ziare.com, Știriong.ro, Înoraș.ro, Studentdinprovincie.ro, Regielive, TV City.

Dacă ai întrebări, îi poți contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro).

Tagged with: , ,
Posted in Evenimente
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam