Programul de traineeship “Porneste la drum cu GSK” ajunge la cea de-a 7-a editie!

afis final-gsk

GlaxoSmithKline (GSK) Romania se pregateste de lansarea celei de-a 7-a editii a programului de traineeship “Porneste la drum cu GSK”. Noua editie se adreseaza absolventior de facultate din promotia 2012/2013, oferindu-le acestora posiblitatea de a se alatura GSK in rolul de Trainee, pentru o perioada de 6 luni – in cadrul diviziei GSK Pharma – sau o perioada de un an – in cadrul diviziilor GSK Consumer Healthcare sau Europharm Distributie.

Inscrierile pentru program se pot face in perioada 1 septembrie – 14 octombrie. Procesul de preselectie se realizeaza pe baza unui formular de inscriere si a interviurilor telefonice ulterioare. Se poate aplica accesand site-ul www.gsk.ro , in sectiunea Cariere/ Program de Traineeship sau site-ul partnerului nostru in acest program, Inspire Group: http://www.buzzcamp.ro/companii/gsk/index.html .

„In GSK, sustinerea si dezvoltarea talentelor este o parte integranta a strategiei de business, iar acest program ne ajuta sa identificam si sa integram viitori profesionisti. Avand in vedere faptul ca, la prima editie, numarul aplicatiilor a fost de 28 si la ultima editie organizata a ajuns la 800, suntem pe deplin indreptatiti sa spunem ca tinerii sunt atrasi de oportunitatea de a incepe o cariera intr-o companie precum GSK, considerand programul de traineeship ca o bază importantă de selecţie a membrilor echipei noastre. De-a lungul celor 6 editii, GSK a dovedit participantilor ca ofera experiente de business diverse, din care invata si se dezvolta, intr-un mediu de lucru stimulant, sanatos si inalt performant. Ne asteptam ca si in acest an interesul sa fie la fel de mare si suntem increzatori ca tinerii absoventi ne vor surpinde si la aceasta editie”, spune Iulia Dobritoiu, HR Director & Commercial Excellence Lead, GlaxoSmithKline România.

Criteriile de selectie ale programului „Porneste la drum cu GSK” sunt urmatoarele:

  • Absolvent facultate promotia 2012/2013 in unul din domeniile: Medicina, Farmacie, Stomatologie, Biologie, Chimie, Studii Economice, Drept, Marketing;
  • Absolvent program master 2013 sau in curs de desfasurare;
  • Activitati extra-curiculare pe parcursul studiilor: voluntariat, membru in organizatiile studentesti, participari la proiecte studentesti;
  • Expunere internationala, cum ar fi: burse universitare, participare la programul „Work and travel”, conferinte, seminarii;
  • Mobilitate pe plan national;
  • Agilitate de invatare, spirit inovativ, construire de relatii, munca in echipa.

Candidatii selectati vor participa la un workshop in cadrul caruia vor avea ocazia sa cunoasca mai bine GSK si oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera. Workshop-ul se va desfasura pe parcursul a 3 zile si va consta in prezentari de business, role play-uri si evaluari.

Acest program national de recrutare si dezvoltare a debutat in anul 2007, venind in sprijinul tinerilor cu potential care au inteles nevoia unei dezvoltari continue. De-a lungul celor 6 editii organizate pana in prezent, aproximativ 40 tineri care au demonstrat performanta inalta in timpul programului, au obtinut roluri noi in cadrul GSK Romania in departamentele: vanzari, marketing, financiar, logistica, controlul calitatii, administrativ, EHS, etc.

Posted in Evenimente
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam