Lead Your Life: seminar gratuit de dezvoltare personala

image01Young Professionals Club organizeaza seminarul gratuit de dezvoltare personala „Lead Your Life”, marti 25 februarie, ora 19:00, la Hotel Marshal Garden 5*, Bucuresti.

Cea de-a III-a editie „Lead Your Life” se pregateste pentru participantii sai, alaturi de trainerul si speakerul Dragos Barbalata, si isi propune prin intermediul acestui seminar gratuit sa aduca o schimbare pozitiva printre oamenii cu potential din Romania. Daca te-ai intrebat vreodata „Ce imi doresc cu adevarat in viata mea? Cum imi ating obiectivele? Cum imi setez obiectivele?” atunci vei gasi raspunsurile si resuresele necesare pentru a deveni mai productiv in cadrul seminarului Lead Your Life!

De asemenea, in cele 2 ore in care se va desfasura seminarul vei invata tehnici practice si principii, care te vor ajuta sa descoperi cum sa gandesti intr-un mod prosper, cum sa iei decizii, sa-ti definesti scopuri, sa-ti setezi obiective, dar si sa-ti faci planuri si sa le urmezi. Lead Your Life iti dezvaluie cheia succesului creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta. Dragos Barbalata, va trece prin 4 module demo cu publicul sau pentru ca in cele 2 ore, acestia sa invete cat pentru 10, prin metode practice de a fi mai energic si mai productiv, de a iesi din zona de confort si de a construi in jurul lor relatii autentice prin 80% practica si 20% teorie.

De ce este gratuit?

Pentru că oricum nu este 100% gratuit. Tu plătești cu timpul tău (2 ore), care suntem convinsi că este prețios.

Locurile sunt insa limitate, iar inscrierea se face pe baza de lista de invitati. Poti afla mai multe despre eveniment si modalitatea de inscriere aici: http://www.youngprofessionals.ro/eveniment/lead-your-life-3-0.html

Tagged with: , , , , ,
Posted in Evenimente
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam