Întâlniri personalizate şi ateliere cu cele mai bune şcoli de studii economice din lume

Cele mai bune şcoli internaţionale de studii economice vin în curând la Bucureşti pentru a recruta talente locale pentru programele lor specializate de master. Turneul Access Masters vă oferă o ocazie unică de a obţine diploma de master potrivită, care vă va permite să ieşiţi în evidenţă pe piaţa locurilor de muncă.

Access Masters le oferă  numeroase opţiuni candidaţilor aflaţi în diferite stadii ale cercetării lor prin intermediul atelierelor tematice şi întâlnirilor personalizate.

- Ateliere tematice: Mese rotunde cu membrii personalului departamentelor de admitere ale şcolilor internaţionale de studii economice, care oferă informaţii generale cu privire la programele lor de master.

- Întâlniri personalizate: Întâlniri faţă în faţă între unul dintre reprezentanţii şcolii şi unul sau doi viitori studenţi candidaţi.

În cadrul atelierelor tematice, trei şcoli de studii economice îşi prezintă programele în funcţie de temă: Afaceri şi strategie, Management şi organizare, Finanţe şi contabilitate, Marketing şi comunicare şi STEM (Ştiinţe, Tehnologie, Inginerie şi Matematică).

În cadrul evenimentului, candidaţii Access Masters beneficiază de atenţia specifică acordată de echipa de consultanţă, care oferă asistenţă candidaţilor în selectarea şcolilor şi programelor potrivite pentru ei.

Pentru întâlnirile cu reprezentanţii şcolilor de studii economice înregistrarea este obligatorie şi vă recomandăm să vă înregistraţi din timp.

Înregistraţi-vă aici gratuit

http://www.accessmasterstour.com/?id=940&ui=WE7*TY1381423518

Posted in Evenimente
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam