Evenimentul „MASTERAT SPECIALIZAT” în Bucureşti – Sâmbătă, 10 noiembrie, 2012

Numărul solicitanţilor de programe specializate de masterat continuă să crească în Europa. Oferind potenţialilor candidaţi la programele de masterat oportunitatea întâlnirii în grupuri mici cu persoanele responsabile de admitere de la cele mai bune şcoli internaţionale de afaceri, evenimentele „Access Masters” reprezintă o cale unică şi eficientă de a găsi programul potrivit de masterat specializat.

Tendinţele pieţei: momentul potrivit de a urma un program de masterat

În condiţiile unei economii în recesiune în ultimii doi ani, solicitările şi investiţiile în şcolile de afaceri au crescut. În timp ce economia se pregăteşte de relansare, persoanele care doresc să-şi asigure locul de muncă visat, îşi consolidează profilul profesional prin obţinerea unei diplome de masterat specializat.

Persoanele care se ocupă de recrutarea personalului cer momentan solicitanţilor de posturi să-şi demonstreze realizările obţinute la nivel postuniversitar, fie ca cerinţă pentru începerea carierei, fie ca o necesitate de asigurare a promovării la niveluri mai înalte. Deţinerea unei diplome de masterat poate îmbunătăţi considerabil şansele de accedere la un post şi poate să ofere avantaje într-o piaţă concurenţială a forţei de muncă.  Majoritatea absolvenţilor unui program specializat de masterat îşi asigură un loc de muncă în decurs de trei luni de la absolvire.

Acordul de la Bologna

În Uniunea Europeană, datorită Acordului de la Bologna, studenţii şi persoanele cu funcţii de răspundere se pot înscrie la un program de masterat în orice ţară a UE, fiind siguri că diploma lor va fi recunoscută în orice ţară a Uniunii Europene.

Sprijinul acordat candidaţilor în alegerea programului de masterat potrivit

Candidaţii, care întrunesc criteriile de admitere ale şcolii, sunt selectaţi pentru întâlnirile cu reprezentanţii şcolilor internaţionale de afaceri. În funcţie de profilul şi aspiraţiile pe care le au, ei sunt programaţi pentru întâlniri individuale şi în grupuri mici cu reprezentanţii diverselor şcoli. Candidaţii sunt invitaţi să aleagă temele care prezintă interes pentru ei, printre care Marketing, Finanţe, Management şi altele, care să fie abordate pe durata întâlnirii.

“Formatul întâlnirii, de tip masă rotundă, oferă oportunitatea de a discuta cu un număr mare de studenţi foarte interesaţi şi informaţi, într-o atmosferă informală. Evenimentul „Access Masters” de la Atena ne-a deschis o nouă cale spre întâlnirea studenţilor buni pentru masterat”, spune Paul Healy, Director de marketing la Şcoala de Afaceri din Manchester, despre evenimentul Access Masters”.  Şcoala se clasează printre cele mai bune 20 de şcoli din lume.

Participanţii la eveniment

Turneul „Access Masters” este un eveniment axat pe servicii personalizate şi de înaltă calitate pentru candidaţii la masterat. Candidaţii calificaţi sunt, de obicei, persoane vorbitoare de limbă engleză, care au cel puţin studii superioare, majoritatea acestora absolvind o facultate de Administrare a Afacerilor sau facultate cu profil tehnic, sau echivalentul acestora.

Şcolile participante

Turneul „Access Masters” include şcoli internaţionale de afaceri prestigioase care sunt acreditate şi au pondere pe scena internaţională.

Informaţii practice

- Sâmbătă, 10 noiembrie 2012

- Deschiderea biroului de informare: 12.30 h

- Locaţie: Radisson Blu Hotel

- Informaţii şi înregistrare pentru intrare gratuită online  la www.accessmasterstour.com

Tagged with: ,
Posted in Resurse
Fiţi la curent cu ultimele informaţii privind cursurile şi proiectele organizate de noi.
Abonare newsletter
:
:
 
Articole recente
Recomandam